20 Ocak 2012 Cuma

Morhipo’da Beymen Büyük Beden Kampanyası

 İnternet alışveriş sitesi olan Morhipo’da Beymen markasının büyük beden kampanyası başlamış.Bugün benimde inceleme fırsatım oldu ve % 70’e varan indirimler vardı.Çok güzel ürünlerde var özellikle gömlekleri çok beğendim.Bu aralar dikkat ediyorum morhibo kampanyalarında genelde büyük beden markaları da fırsat veriyor bu çook güzel bir şey.












Ben her zaman söylüyorum kilomuz biraz fazla olabilir önemli olan hiç dert etmemek. Eğer nasıl giyeceğimizi bilirsek bu fazla kilolarımızı gizleyebiliriz. Tabiî ki sağlığımız için zayıflamaya çabalayalım ama zayıflamayı kesinlikle takıntı haline getirmeyelim. Sonuçta sağlık sorunu yüzünden ya da o anki ruh durumumuz zayıflamaya el verişli olmayabilir. Resimlerde de gördüğünüz gibi istedikten sonra her zaman şık olunabilir. Bırakalım aman su bunu diyor bu bunu diyor meselesini biz nasıl hissediyoruz önemli olan bu ama gene diyorum herkes sıfır beden olacak diye bir kayda yok ama ülkemizde de sıfır beden olmayana büyük beden deniyor ona alışmak lazım JJ

2 yorum:

  1. Beymen'in büyük beden ürünleri hangi mağazalarda satılıyor acaba? Mağazada ayrı bir kısımda mı satılıyor?

    YanıtlaSil
  2. Beymen’in kendi mağazalarında Beymen plus adı altında büyük beden ürünler şuan mevcut ama bulunduğunuz yere yakın olan Beymen mağazalarını arayıp teyit edebilirsiniz. Ayrıca internet alışveriş sitesi olan Morhipo’da Beymen ürünlerini devamlı indirim yapıyor bilginiz olsun.

    YanıtlaSil