21 Ocak 2012 Cumartesi

PENTİ ÇORAP KORSE


Hem ince çoraptan vazgeçmeyenler hem de popo ve kalça bölgesinin toparlanmasını isteyenler için Penti korse modellerini incelemenizi tavsiye ederim. Toparlanması gereken bölgeler özel olarak takviye edilmiş korseli çoraplar ile sağlanabilir. Üstelik değişik kalınlıklarda çoraplar ile de hem korse hem külotlu çorap bir arada sunulmuş.

 Ben normal korse kullandığım için hiç denemedim ürünü ama annem normal korse kullanamıyor çünkü kaşıntı ve sıkıntı veriyor bu yüzden penti çorap korse modellerini denemeye karar verdi. Kullandıktan belli bir süre sonra yırtılma yapmış ve ürünün bedenine göre almasına rağmen çok dardı diyor. Korse alırken hep bir beden ufak almamız gerekiyor derler ama ben katılmıyorum bu duruma çünkü rahat nefes almak ve kan dolaşımı için bence herkesin kendi bedenine uygun korse alması daha etkili olur.. Daha sonraki aldığı çorap korse modelini bir beden büyük alınca rahat etmiş.Daha fazla bilği için http://www.penti.com/ dan inceleme yapabilirsiniz.



Penti Korse - Pop Up Korseli Külotlu Çorap


Mide, bel, baldır bölgelerinde sorun yaşamayan, sadece popo bölgesini şekillendirmek, kaldırmak isteyen kadınlar için tasarlandı. 20 Denye inceliği ile teni gösteren yarı parlak ve burunsuz çorap bölümü ile de açık ayakkabılarla, ince elbiselerle giyilebilen çorap korse modeli.










Penti Paçalı Popo Kaldıran Korse Çorap
Bel ve baldır bölgesini incelten, popo kaldıran, karın ve mide düzleştirici, düz dikişli Penti korse çorap.
Penti korse çorap baldırdan başlayıp, göğüs altına kadar yükselen bu korse, bel çevresindeki özel örgüsü sayesinde bel inceltme, bacakları ve karnı sıkmadan şekillendirme ve aynı zamanda popo kaldırma özelliğine sahip. Esnek paça lastiği sayesinde de en ince elbiselerde ve pantolonlarda bile iz yapmıyor. Bacak kısmında çorap olmayan bu korse yaz ayları için de çok ideal. Korse çorap modelleri.









Penti Korse - Karın Toplayan ve İncelten Korse Çorap

Karın kısmındaki korsesi ile karın ve mideyi düzleştirirken, farklı basınç seviyelerinde örülmüş bacak bölümü ile de hem bacakları inceltiyor, formunun düzgün görünmesini sağlıyor hem de masaj yaparak dinlendiriyor










 

Penti Korse - Full Korse Fonksiyonel Çorap

Parlak, baldır ve bel incelten, popo kaldıran, karın ve mide düzleştiren, korseli külotlu çorap.bir bütün olarak tasarlanmış bir çorap korse. Teni gösteren ve parlak bir dokusu olan full korse; bel inceltme, bacakları ve karnı sıkmadan şekillendirme ve aynı zamanda popo kaldırma gibi paçalı korsenin tüm özelliklerine sahip olup aynı zamanda bacaklara pürüzsüz bir görüntü sağlıyor.










Penti Body Form Külotlu Korseli Çorap

Özel toparlayıcı ve şekillendirici korsesi ile karın ve baseni toparlayarak vücüdü bir beden küçük gösterir.













Kaynak...

3 yorum:

  1. Türkiye'nin en büyük online iç çamaşırı mağazası olan corapicgiyim.com penti çorap ürünlerini sizlere birbirinden cazip fiyatlar ve uygun kargo seçenekleri ile sunuyor. Hepinizi mağazamız bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Hem ince çoraptan vazgeçmeyenler hem de popo ve kalça bölgesinin toparlanmasını isteyenler için Penti korse
    modellerini incelemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Ben normal korse kullandığım için hiç denemedim ürünü ama annem normal korse kullanamıyor çünkü kaşıntı ve sıkıntı veriyor bu yüzden penti çorap korse
    modellerini denemeye karar verdi

    YanıtlaSil