8 Mayıs 2011 Pazar

 Şıklık ve moda sanki sadece zayıflar içinmiş gibi!
Elbette moda dünyası sıfır bedenden ibaret değil. Kim demiş, herkes 34-36 beden olmak zorunda diye? . Kaç beden olduğunuza takılıp kalmayın, bedeninize uygun kıyafetler seçmeye bakın. İnanın, doğru kıyafetlerle daha zarif ve ince görünebilirsiniz.
 Queen Latifah bir kadının isterse neler başarabileceğinin çok güzel bir örneği. Kilosuna uygun seçtiği kıyafetleri ve saç stili… büyük beden stil ikonu ünvanını çok iyi taşıyor.










Büyük beden giyinen (büyük beden lafına gıcık olmaya başladım artık demeyeceğim) kadınların korktuğu bütün renkleri üzerinde görmek mümkün. Hatta bütün kusurları belli eden beyaz rengi bile sanki 38 bedenmiş edasıyla taşıyor buda demek ki öz güven çok önemli önce kendimize güvenip güzel olduğumuza inanmamız lazım ki üstümüzdeki elbiseyi de inanarak taşıyalım. Birkaç fazlamız olduğu için başkaları tarafından ne denir düşüncesini beynimizden kaldırmamız gerekir ve son zamanlarda benimde nişan elbisesi bakmaya gittiğim en büyük hatam acaba bu elbiseyi beğenirler mi ne derler acaba düşüncesiydi en sonunda erkek arkadaşım kendime getirdi beni. Bu senin nişanın senin beğenmen gerek başkası değil diyerek olayı noktaladı. Gerçekten bu çok önemli bu düşünceyle hemen elbisemi siparişimi verdim yoksa acaba su acaba bu derken kendi zevkimiz kendi giymek istediğimiz renkler dışına çıkıyoruz bunu yenmeliyiz. Ve Queen Latifah bunu yenmişe benziyor elbiseleri üzerinde duruşuna bittim.

Gayet sık ve güzel gördüğünüz gibi en zor abiyeleri bile çok güzel taşımış hem nişan düğün zamanı da yavaş yavaş başlıyor fikrimiz olmuş olur.

Kilo fazlaları önemli değil kişinin kendisine olan güven çok önemli doğru elbiseyle de kilo fazlası filan kalmıyor JJ

1 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum sana herkez her konuda yorum yapmaya öyle meraklı ki..Kim ne derse desin sen kendini mutlu hissettikten sontra giydiğin kıyafetde gösteriyor zaten kendini.

    YanıtlaSil