8 Nisan 2012 Pazar

Limango Mılanesse Büyük Beden Kampanyası


Düğün hazırlıkları yüzünden bu aralar hem kendime hem size vakit ayıramamıştım. Telafisini güzel yapacağım inşallah. İnternet alışveriş sitesi olan Limango’da Mılanesse –Büyük beden kampanyası başlamış çok şık ve gösterişli kıyafetler var incelemenizi tavsiye ederim. . Hem günlük hem gece işlevsel parçaları bir araya getirip  Hem günlük hem gece şıklığınızı yaratan işlevsel parçalarıyla öne çıkan Milanesse Hem günlük hem gece şıklığınızı yaratan işlevsel parçalarıyla öne çıkan Milanessebüyük beden klasik elbise ve bluz yaklaşımını yıkmışlar bunu ayriyeten çok memnun oldum.



















4 yorum:

  1. PassoPlus buyuk beden icin Morhipo ile iyi bir anlasma yapti.. Saniyorum cok begeneceginiz ve daha hesapli bir alisveris olacak ! Simdiden haber vermis olayim..(Zaman zaman Passo satisi yapiliyor Morhipo'da ama onumuzdeki sezon ciddi bir koleksiyon hazirlaniyor)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Takipcisi olacagım hiç şüphem yokkı cok guzel bır koleksıyon bızı beklıyordur cıktıgı an bılgım olursa paylasmaktan mutluluk duyarım.

    YanıtlaSil
  3. bilgi veririm canim sana mutlaka.. Bu arada PassoPlus'i twitter'dan da takipte kalabilirsin @PassoPlus ;) Oradan da onemli duyurular yapilacak..

    YanıtlaSil
  4. tmm haberlerınızı beklıyorum twitter dan da hemen takibe aldım.

    YanıtlaSil