21 Şubat 2012 Salı

XL Moda Tasarımcısı Hüseyin Küçük

Bugün internet alışveriş sitesi olan Morhipo indirim kampanyalarında XL moda tasarımcısı Hüseyin Küçük’ün birbirinden şık göz kamaştıran kıyafetlerini inceleme fırsatı buldum. Kıyafetleri vücudu daha ince göstermeye yönelik gizli teknikler ve sıra dışı modellerle büyük beden kıyafetler hazırlamış çok hoşuma gitti. Ve farkı sizde göreceksiniz genelde her yaş tipine uygun ama dayatılmış büyük beden kalıplarında sıyrılıp kendine özgü bir koleksiyon. Ben birkaç beğendiğim resimleri ekledim beğendiğiniz olursa bilginiz olsun kampanya üç gün daha devam edecek.











2 yorum:

  1. Passo Plus urunleri de Morhipo'da zaman zaman 70% lik indirimler ile satista oluyor.. Takipte kalmani tavsiye ediyorum... Bu arada yeni sezon magazalarimizda acilmak uzere mutlaka Nisantasi ya da Bagdat cad. sine bekleriz.. :))

    sevgiler,
    www.passoplus.com

    YanıtlaSil
  2. 1-2 marka dışında onlarda da tek olmak üzere büyük beden kıyafetler genç kesime hitap etmiyor. malesef büyük beden kıyafet üreticileri, tasarımcılarının sorunu şu; sanki büyük beden kıyafet denilince kumaşa yandan iki kol yeri, kol, yaka olsun, üzerine iki işlme atalım, bi cep koyalım oldu sana büyük beden....adamların veya kadınların arge'leri yetersiz. bu kıyafetleri yaparken neye ve kime göre yaptıklarını,kullanacak insanların görüşlerinr başvurup vurmadıklarını, bakış açılarını ve empati yapıp yapmadıklarını çoook merak ediyorum.... ya allah aşkına büyük beden giymek suç mu?? sonuçta kimse kilolu olmayı istemiyor ve kilolu genç bayanlar büyük bir kısmı sanıldığı gibi obur oldukları için değil hormonsal rahatsızlıklardan bu durumdalar, bu bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor. yapılan malesef iğrenç ötesi kıyafetle bir dünya paraya satıyorlar ama hiç birini insanın alıpta giyesi gelmiyor. hepsi babaanne kıyafetleri

    YanıtlaSil