8 Mayıs 2013 Çarşamba

Marina Rinaldi İlkbahar-Yaz 2013


Taç Yaprakları ve Çiçekler Marina Rinaldi İlkbahar-Yaz 2013 Koleksiyonunu Sarmalıyor!

Modanın beden ayırt etmediğini kanıtlayan, 1980’den beri büyük beden kadınları “örtmeyi” değil “giydirmeyi” amaçlayan marka Marina Rinaldi İlkbahar-Yaz 2013 sezonunda rengarenk koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

Bahçelerden ilham alınan koleksiyonda parlak ve canlı renk paleti, hassas natürel tonlar ile tamamlanıyor. Sofistikte desenler ve çiçek baskıları botanik dünyasını andırırken “joy dei vivre” vizyonunu ön plana çıkarıyor.

Değerli ve ışıldayan kumaşların yanı sıra, özellikle elbise kenarlarında ve en feminen kostümlerde kullanılan dantel, koleksiyonda çok önemli yer tutuyor. Sık sık kullanılan mücevher görünümlü aksesuarlar da kıyafetlere ekstra büyüleyici bir görünüm katıyor.

Feminen silüetler, kıvrımların değerini elegan bir şekilde arttırıyor; pliler, yandan drapeler ve asimetrik kesimler ön planda.

Özel dikim günlük kıyafetler ve çekici abiyeler koleksiyonda bir arada kullanılıyor ve şehirli şıklığı ile sofistike gece şıklığını kombinleyebilen Marina Rinaldi kadınının elegansı gözler önüne seriliyor.

Bu sene “giorno”, “accesori”, “voyage”, “piumino”, “elegante”, “sport” , “basic” ve “beachwear” line’larının yanı sıra “curvy dresses” ve “denim” koleksiyonları ile dikkat çeken Marina Rinaldi’nin hedefi, 7’den 70’e tüm kıvrımlı bayanların dolabına girebilmek. Bu renkli koleksiyonu görmek için Marina Rinaldi Kanyon, Nişantaşı, İzmir veya Ankara mağazalarından birine mutlaka uğrayın!    











   






























































Ben bütün koleksiyonu çok beğendim kısaca diyeceğim bedende özgürlük budur ...

 Ulaşabileceğiniz Mağazaların Adresleri ve Telefonları...
                                                       

MARINA RINALDI TEŞVİKİYE



HARBİYE ABDİ İPEKÇİ CAD. NO: 40/B NİŞANTAŞI

296 35 50

MARINA RINALDI KANYON


KANYON ALIŞVERİŞ MERKEZİ NO:113 LEVENT

353 08 66

MARINA RINALDI IZMIR

1381 SOK. NO:13/1B ALSANCAK İZMİR

0232 465 11 20

MARINA RINALDI ANKARA




ATTAR SK.NO:9 GAZİOSMANPAŞA/ANKARA
 

0312 466 70 13





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder