3 Aralık 2011 Cumartesi

NOGG MARKASI BUYUK BEDENLER ICIN YENI BIR UMUT

                             
 Dergilerde reklamını gördüğümde bende merak oluşturdu ve hemen başladım araştırmaya yeni yeni oluşan bir marka ama piyasada ki büyük beden boşluğunu kısa sürede dolduracağına inanıyorum.
Büyük beden kadınları belli kalıplara sıkışmaktan kurtaran NOGG, vücuda oturan, A formu ile kalçaları kapatan ve bol kesimle rahatlığı ön plana çıkartan birbirinden farklı kalıplar sunuyor.
Hem gece hem de gündüz kullanılabilecek modellerden oluşan NOGG koleksiyonunda siyah, bej ve vizon gibi ana renklerin yanı sıra elektrik mavi, kırmızı ve vişne tonları da yer alıyor.Türkiye’de 32 ilde Boyner ve YKM mağazaları içerisinde 40 noktada satışa sunulan NOGG, yakında genişleyen satış ağı ve online alışveriş imkanlarıyla da kadınlarla buluşacak.
      























NOGG'UN HİKAYESİ
Güncel moda koleksiyonları daha çok 36-42 beden arasına hitap ediyor. Oysa ki 42-48 beden kadınlar da modaya uygun giyinebilecekken, pazar bu kesimi ihmal ediyor. Aynı sorunu bizzat yaşamakta olan Ayşe Arıcan, bu boşlugu Nogg ile doldurmayı hedefliyor ve kendisi gibi modayı yakından takip eden kızı Ceylan ile birlikte Nogg markasını yaratıyor.
Nogg kadını; balık etli olmasına rağmen, yaşı ne olursa olsun, modern, trend, casual ve kendi ile barışık. Nogg koleksiyonu balıketli kadının gerektiğinde vücut kıvrımlarını estetik ölçülerde gösterebileceği, gerektiğinde rahat ve salaş giyinebileceği tarzda hazırlanmaktadır. Nogg kadını, sofistike, şık, trendy ve özgün modellere erişilebilir fiyatlarla ulaşabilecektir.


İncelemek için  ...  http://www.nogg.com.tr/

3 yorum:

  1. daha çok elbise modeli görmek isterdim .Ya da ben bulup göremedim.

    YanıtlaSil
  2. Büyük beden elbise modellerine ulaşamadım. Gördüklerim hep tünik türü kıyafetler.Elbise modellerini görmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Nogg markası yeni bir kuruluş olduğu için kendini yeni yeni geliştiriyor bende biraz araştırdım şuana kadar hep kazak, tunik, ceket ve yelek modellerini rastladım. Zamanla elbise modellerini de göreceğimizi umuyorum.

    YanıtlaSil