2 Aralık 2011 Cuma

FAİK SÖNMEZ Mutluluğun Bedeni Yok

Giyinmekten zevk alan, aktif, kilolarıyla barışık 40 ile 56 beden arasındaki kadınların markasıdır Faik Sönmez. Benim için diğer markalardan ayıran en büyük özellik genç büyük beden mankenlerle çalışmaları ve genç kuşağı daha ön planda tutmalarıdır.
2011-2012 sonbahar kış koleksiyonunda toprak tonları, gri bordo, gece mavisi, hardal, ördekbaşı yeşili, royal mavi öne çıkan renkler olurken kürk detayları, pırıltılar, dantel de koleksiyonların bir parçası halinde. Koleksiyonu altı parça halinde bölmüşler. Bunlar masumiyet çağı, hafta sonu, bu sezon çok moda, şehirde bir gün, iş gezisi, parti zamanı olarak ayrılmış. Parti zamanındaki dantel bluz ve elbiseler gerçektende çok şık. Özellikle yılbaşı akşamı için çok seçenek var. Bir kaç modeli sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.






















2 yorum:

  1. valla bir tel şey diycem..bence faik sönmez çok yalanci bir kuruluuş, defalarca girdiğim ve defalarca elime askıdan modelini de beğenipte aldığım her şeyin-etekten, hırkadan-bluza,hepsi ama hepsinin 42 maks 44 beden de olduğunu ve ellerinde kalmadığı içinde stoklarında olmadığı cevapları ile karşılaştım. 54 bedenli ne yapsın. yalan faik sönmez koca bi yalan. türkiye de 54 bedene çıkan tek bir yer biliyorum o da evans.

    YanıtlaSil
  2. Bu uyarılar da tabii ki önemli teşekkür ederim sonuçta her kuruluşta olabilecek sıkıntılar bende elimden geldikçe yorumlara önem veriyorum. Faik sönmez markalarında gerekli açıklamaları olması gerekir sonuçta müşteri memnuniyeti. Evans markasını bende çok beğeniyorum gerçekten büyük bedene hitap ediyorlar.

    YanıtlaSil